Екологія та навколишнє середовище

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Гра перевірить, наскільки ви готові до виживання на планеті після кліматичної катастрофи

Гра перевірить, наскільки ви готові до виживання на планеті після кліматичної катастрофи

Розробник Вільям Волк представив безкоштовну мультиплатформенну гру «Climate Trail». Гра присвячена проблемі виживання на Землі після кліматичної катастрофи. Це найгостріше питання сьогодення — що буде з планетою та нами, коли глобальна температура підніметься на 2 градуси? А в грі можна побачити масштаби лиха і при +4°C, і навіть при +6°C — якщо пощастить вижити та пройти досить далеко по сюжету.

За основу взята стара однойменна гра для системи шкільного навчання, присвячена особливостям життя першопрохідців в XIX столітті. Вони також вперше прибули в Орегон, де зіткнулися з безліччю різних кліматичних зон та умов в них. У грі приблизно таке ж розмаїття — від неймовірної спеки на півдні до холоду полярних пусток поблизу канадського кордону.

 

 

Світ гри — світ виживання, в першу чергу в боротьбі з природою, а не вигаданими монстрами. Гостро стоять питання харчування, пошуку ліків, споруди притулків, гравця може погубити торнадо або повінь, доведеться ретельно планувати шляхи через мертві землі. Як говорить сам розробник, все ситуації змодельовані з науково-вірогідними сценаріями, тому знання устрою світу може допомогти гравцеві. Або, навпаки, погубити — адже тепер це зовсім інший, жорстокий світ.

Завантажити гру можливо за цим посиланням: www.theclimatetrail.com

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки