Техніка: від побутової до космічної

Новини, аналітика, статті, фото та відео

«Ідеальні секс-роботи зруйнують цивілізацію»

«Ідеальні секс-роботи зруйнують цивілізацію»

Людству потрібно боятися не глобального потепління або штучного інтелекту. Секс-роботи — це саме та технологія, яка покладе край суспільству, яким ми його знаємо, стверджує психолог Маріанн Брендон. Роботи — це шанс на одужання багатьох сексуальних дисфункцій етичним чином. І їх з часом включать в медичну страховку. З цього моменту почнеться кінець цивілізації.

Свій погляд на те, як реалістичні та доступні секс-роботи змінять суспільство, психолог Маріанн Брендон представила на лікарському симпозіумі, організованому Товариством прикладної еволюційної психології. Доступність та реалістичність — два ключові чинники деградації людства.

«Переломний момент настане, коли терапію за допомогою секс-роботів включать в медичну страховку. Конгрес, де переважають літні чоловіки, легко схвалить цю ініціативу», впевнена Брендон.

Тим більше що для пацієнтів переваги очевидні: роботи які задовольняють будь-які бажання — етичний спосіб впорається з девіацій та дисфункцією.

Вона стверджує, що історія людства протягом, як мінімум, століття — це історія про появу все нових «сверхстимулів» заради отримання прибутку. Так вона називає рукотворні та сильні стимули, які приходять на зміну природним, створеним еволюцією. Серед таких стимулів — надкалорійні бургери та піца для шлунка, а також нав'язлива індустрія краси — сяюча помада та неприродні кольори для волосся. Витончена порнографія — теж в цьому ряду. І вона вже зараз експлуатує найсильніший еволюційний стимул.

Роботи виведуть індустрію на новий рівень і, на думку Брендон, рано чи пізно стануть ідеальними партнерами, здатними втілити в життя будь-який сексуальний акт, який тільки спаде на думку господареві.

«Умовно-безкоштовні секс-роботи - це лише початок історії про зміну суспільства та кінець традиційної цивілізації», стверджує Брендон.

Поширення привабливих, доступних та «майже розумних», завдяки досягненням штучного інтелекту, секс-роботів призведе до того, що все більше людей будуть віддавати перевагу їм перед традиційними відносинами з їх неминучими проблемами, компромісами та складними періодами. Людство зіткнеться з демографічною кризою небувалих масштабів, прогнозує Брендон: приводом для розриву стане будь-яка дрібниця, а традиційні сім'ї стануть чимось середнім між атавізмом та дивацтвом.

Ідеальні секс-роботи зруйнують цивілізацію

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки