Дивовижні технології та винаходи

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Штучний інтелект допоможе готувати ідеальну піцу

Штучний інтелект допоможе готувати ідеальну піцу

Щоб очікування збігалися з результатом, а клієнт отримував настільки ж красиву піцу, що й еталон в меню, компанія Domino взяла «на роботу» штучний інтелект. Сканер DOM Pizza Checker встановлений в цеху розфасовки готових піц, його обов'язок — перевірка їх перед доставкою. Штучний інтелект робить це з істинно цифровою пунктуальністю та неупередженістю.

Людина, особливо в кінці робочої зміни, може зробити помилку, а машина — ні. Керуючись цим принципом, менеджери Domino розмістили сканер зі штучним інтелектом над столиком для нарізки піци та довірили йому функцію відбракування виробів. Він повинен розпізнавати тип піци, склад її начинки, розподіл інгредієнтів за обсягом тесту, якість приготування і т.п. Після чого він приймає рішення — упакувати замовлення або відправити його в утиль.

Штучний інтелект допоможе готувати ідеальну піцу

Саме так, ніяких півзаходів та «зараз виправимо». У пам'яті штучного інтелекту сотні зображень та цифрових моделей правильно приготованих піц, і він може сам оцінити, чи допустимо знайдений недолік, помітить його клієнт чи ні. Чи краще не ризикувати та викинути бракований екземпляр в утиль, щоб мати гарантований захист від претензій за якістю продукту. У майбутньому, штучний інтелект навіть буде фотографувати готову піцу та посилати її фото клієнту перед відправкою.

Новина не виглядає фантастичною хоча б тому, що бренд Domino відомий своєю тягою до впровадження технічних новинок. Наприклад, вони серед перших у світі стали використовувати безпілотники для доставки піци, летаючі та наземні.

 

 

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки