Дивовижні технології та винаходи

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Світові технологічні тренди 2019: штучний інтелект та машинне навчання

Світові технологічні тренди 2019: штучний інтелект та машинне навчання

Всесвітній економічний форум оголосив свій список з 56 компаній, які займаються розробкою найперспективніших технологій у 2019 році. Більшість з цих компаній займаються роботами у сфері штучного інтелекту та машинного навчання.

При цьому більшість компаній займаються не прямим розвитком штучного інтелекту, а використанням цієї технології в інших сферах — в розумних містах, кібербезпеці, екологічних матеріалах, дронах та виробництві.

Всі учасники цього списку будуть запрошені на Всесвітній економічний форум в Давосі — це дасть їм доступ до всіх світових політиків та найбільшим інвесторам, а також дозволить знайти необхідних партнерів в різних країнах.

Серед компаній, які потрапили в цей список, — сервіс психологічної допомоги 7 cups, який пропонує безкоштовну анонімну психологічну допомогу через інтернет в будь-який час в 189 країнах на 140 мовах, розробник дронів Airobotics, компанія BigID, що займається пошуком витоків конфіденційної або особистої інформації на підприємствах.

Також в список Всесвітнього економічного форуму потрапила страхова компанія CyberCube, яка використовує штучний інтелект для аналітики даних, медична корпорація DabaDoc, DataProphet - провідний світовий постачальник штучного інтелекту для Industry 4.0, що поліпшує якість та продуктивність на виробництві, а також Descartes Labs, яка створила хмарну платформу для кодування корпоративних даних.

Повний список компаній ви можете подивитися тут.

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки