Дивовижні технології та винаходи

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Втомилися панікувати через коронавірус? Розмальовка у VR допоможе вам розслабитися

Втомилися панікувати через коронавірус? Розмальовка у VR допоможе вам розслабитися

З'явилася дуже оригінальна розмальовка у віртуальній реальності, яка допомагає гравцям розслабитися. Її випустили спеціально для того, щоб гравці могли відволіктися від страшних новин про COVID-19 та паніки навколо.

Ви ще не пробували занурення в віртуальну реальність? Тоді вам потрібно це терміново спробувати. Компанія Lighthaus випустила додаток Color Space для розмальовки у VR, де користувачі можуть «оживити чорно-білий простір навколо себе». При цьому, чим більше кольорів з'являється навколо - тим більше оживає анімація та голосніше стає фонова музика.

За словами одного зі співробітників, спочатку Color Space розроблялася спеціально для пацієнтів лікарні Північної Каліфорнії, як відволікаюча терапія при проходженні хворобливих або неприємних процедур. Тому у гри такий заспокійливий ефект та просте управління. Однак через події у світі компанія вирішила випустити її для всіх охочих.

«В Color Space ви не просто розфарбовуєте простір - ви фарбуєте його зсередини. Озброєні палітрою та пензлем, ви відвідаєте 13 чорно-білих світів, які потрібно буде наповнити кольором, розфарбовуючи по одній квітці, дереву чи каменю за раз. По мірі зафарбовування, сцена починає оживати - річки біжать, птахи літають, а планети крутитися», - відзначили розробники.

Для управління грою знадобиться лише одна кнопка. Гравцям доступні 13 рівнів, які можна розфарбувати. У додатку використовується технологія повного занурення у віртуальну реальність. Первинним завданням гри була розвантаження напруги пацієнта та зняття стресу. Адже стрес називають отрутою 21 століття та причиною понад 60% усіх хвороб. А тут ще й коронавірус...

Радійте життю та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки