Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Функція Tesla Smart Summon наробила багато галасу на паркінгах Америки

Функція Tesla Smart Summon наробила багато галасу на паркінгах Америки

В кінці вересня цього року, компанія Tesla випустила нове оновлення прошивки для своїх електромобілів Software Version 10.0. Крім розважальних програм, автомобілі отримали функцію Smart Summon, яка дозволяє викликати свій електромобіль з паркувального місця прямо до порогу торгового цента, офісу чи ресторану.

З моменту свого впровадження, функція Smart Summon вже створила хаос та навіть привела до кількох незначних зіткнень на паркінгах. Користувачі масово викладають відео, де функція працює, м'яко кажучи, проблемно та навіть викликає аварійні ситуації.

Tesla, у свою чергу, закликає до обережного використання функції, наполягаючи на тому, що це не повністю автономний режим і при виклику з паркування електромобілі повинні бути під контролем.

 

 

Твіти та відео на YouTube вже стали предметом запеклих суперечок серед прихильників та противників Tesla. Прихильники звинувачують власників електромобілів в неправильному використанні цієї функції — вони «роблять якісь дурниці», або навіть брешуть про те, що відбулося насправді, в той час як другі стверджують, що режим не опрацьований та випущений тільки для збільшення прибутковості компанії.

Результатом, швидше за все, буде брудна сутичка «розумних» та «дурних» автомобілів, яка буде одночасно веселою та потенційно небезпечною — особливо коли розумні автомобілі, на справді, не такі розумні, як рекламуються. У будь-якому випадку, це буде весело.

 

 

За матеріалами: The Verge

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки