Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

В електромобілях Tesla тепер можна буде обирати маршрут при їзді на автопілоті

В електромобілях Tesla тепер можна буде обирати маршрут при їзді на автопілоті

Маршрути, які вибирає автопілот Tesla, найчастіше є найбільш доступними та економічними, проте ситуація може змінитися, коли компанія зробить можливим вибір короткого або довгого маршруту на розсуд водія при їзді на автопілоті.

Після того, як Ю-кай Чоу, відомий піонер в індустрії гейміфікації, подякував генеральному директору Tesla Ілону Маску за створення Model 3, назвавши її «кращою покупкою, яку він коли-небудь робив», Маск вирішив зібрати від шанувальників будь-які пропозиції, які дозволять удосконалити електромобілі у майбутньому. Було відправлено багато запитів, серед яких один привернув найбільшу увагу Маска.

«Дозвольте нам самим вибирати маршрут, який може бути необов'язково коротким — головне продовжити час пересування на автопілоті. Я готовий витратити додаткові 15 хвилин на поїздку, аби довше їхати на автопілоті», - написав власник електромобіля Tesla, на що Маск відповів ствердно.

Зазвичай автомобілі з системами GPS пропонують маршрути, засновані на виборі найкоротшого шляху пересування між двома пунктами призначення. Власники Tesla, схоже, хочуть більше часу проводити в електромобілі, рухаючись на автопілоті.

Функція автопілота Tesla пройшла довгий шлях з моменту своєї появи в жовтні 2014 року. Зовсім недавно вона змогла розпізнавати тимчасові смуги на шосе та бездоганно працювати в години пік. Автопілот зробив водіння більш безпечним та легким для тих, у кого є ця опція в електромобілі.

Це не перший випадок, коли Маск бере до уваги ідеї та побажання власників електромобілів Tesla. Фактично, режим Joe Mode в оновленому програмному забезпеченні Software Version 10.0, був запропонований послідовником Маска в Twitter. Він висловив потребу в більш тихому звуковому сигналі й Маск його почув. Режим Joe Mode знижує ризик розбудити сплячих в машині дітей.

Нагадаємо, що в останньому оновленні прошивки для своїх електромобілів, також з'явилася цікава функція Smart Summon, яка дозволяє викликати свій електромобіль з паркувального місця прямо до порогу торгового цента, офісу чи ресторану. Але саме функція Smart Summon вже наробила багато галасу на паркінгах Америки.

За матеріалами: Teslarati

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки