Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Новий електромобіль Nissan може забезпечити будинок електрикою

Новий електромобіль Nissan може забезпечити будинок електрикою

Тепер власники електромобілів можуть забезпечити себе електроенергією з самого автомобіля на основі технології, розробленої японським автогігантом Nissan. Для цього компанія планує вивести на індійський ринок нові електромобілі Leaf.

Технологія дозволяє електромобілям не тільки отримувати, але й зберігати енергію та відправляти її назад до джерела.

Живлення електромобіля від літій-іонного акумулятора Leaf здійснюється від системи управління живленням, підключеної до домашнього розподільного щита. Автовиробники відзначили, що ввели цю технологію в Індії, тому що влада країни зацікавлені у використанні електрики та сонячної енергії замість «брудних» енергоресурсів.

Представник Nissan заявив, що автовиробник шукає місцевих партнерів, які зроблять можливим застосування технології в повсякденному житті.

«Будь-який виробник електромобілів може використовувати цю технологію. Ми можемо поділитися своїм досвідом, але технологія повинна бути адаптована до місцевих умов. Крім того, ми закликаємо інших виробників автомобілів застосувати цю технологію, щоб більше людей могли забезпечити себе доступною електрикою», - заявили в компанії.

За матеріалами: Хайтек

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки