Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Власники електромобілів Ford можуть більше не турбуватися за зарядку

Власники електромобілів Ford можуть більше не турбуватися за зарядку

Ford вирішив одну з найбільшу проблему своїх клієнтів — потребу у швидкій та зручній зарядці, запустивши екосистему Ford Charging Solutions, яка забезпечить безпроблемний, інтегрований доступ до зарядки в домашніх умовах та громадських місцях по всій Європі.

Клієнти Ford зможуть використовувати додаток FordPass для легкого пошуку, оплати та контролю зарядку в більш ніж 125 000 точках мережі зарядки FordPass у 21 країнах світу, після початку постачання нових електромобілів Ford у наступному році.

Крім того, Ford Connected Wallbox забезпечить просту, швидку та доступну зарядку електрифікованих автомобілів Ford в домашніх умовах.

«Одним з найбільших перешкод для клієнтів, що розглядають електричний автомобіль для покупки, був страх браку запасу ходу та недостатню кількість зарядних станцій», - зазначив Тед Кенніс, директор Ford по глобальної електрифікації. «Пропонуючи найширшу мережу громадських зарядних станцій серед всіх автовиробників, ми ліквідуємо ці бар'єри, дозволяючи більшій кількості клієнтів впевнено користуватися перевагами володіння електромобілем».

Стратегія Ford із зарядки заснована на дослідженнях, які показують, що клієнти перед покупкою електричних транспортних засобів хочуть бути впевнені в тому, що проблема з зарядками буде вирішена до покупки електромобіля.

Домашній варіант зарядки дозволить більшості власників електромобілів заряджатися вдома. Кожен електромобіль Ford в стандартній комплектації буде поставлятися із зарядним кабелем Ford Home, здатним заряджати транспортний засіб від розетки незалежно від потужності домашньої мережі.

Повністю електричні транспортні засоби Ford зможуть заряджатися від побутової розетки або від настінного зарядного пристрою Ford Connected Wallbox, який в п'ять разів перевищує потужність зарядки від звичайної домашньої розетки.

У співпраці з NewMotion і з використанням можливостей підключення, що надаються вбудованим модемом FordPass Connect, додаток FordPass надасть клієнтам доступ до найбільшої та розгалуженої мережі громадських зарядних станцій у Європі. Клієнти зможуть безперешкодно використовувати зарядні пункти та оплачувати послуги зарядки з єдиного облікового запису.

Власники електромобілів Ford можуть більше не турбуватися за зарядку

Ford також є членом-засновником та акціонером консорціуму IONITY, який планує встановити 400 потужних зарядних станцій в ключових європейських країнах до кінця 2020 року. Мережа швидких зарядок IONITY дозволить значно скоротити час зарядки електромобілів під час далеких подорожей.

На зарядної станції IONITY, потужністю 150 кВт, електричний кросовер типу Mustang можна буде зарядити за 10 хвилин, збільшивши його запас ходу до 93 км.

Мобільний додаток FordPass дозволяє водіям віддалено контролювати стан зарядки свого електромобіля. Ключовою функцією FordPass є Power My Trip, планувальник поїздки, який враховує поточний стан зарядки транспортного засобу та визначає потрібні пункти зарядки уздовж маршруту, щоб зробити поїздку максимально ефективною. FordPass також визначає пам'ятки, такі як ресторани або торгові центри, щоб водій проводив час з користю, поки його електромобіль заряджається.

Навігаційні функції, що надаються FordPass Connect, дозволять клієнтам Ford в Європі передавати заздалегідь заплановані маршрути зі своїх мобільних телефонів або планшетів безпосередньо на електромобілі. Маршрути, створені не виходячи з дому, офісу або кафе, будуть легко завантажуватися в супутникову навігаційну систему електромобіля для полегшення поїздки.

За матеріалами: HEvCars

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки