Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Honda запускає бренд e:Technology та випустить 6 електрифікованих моделей за 3 роки

Honda запускає бренд e:Technology та випустить 6 електрифікованих моделей за 3 роки

На автосалоні в Токіо 2019 року, Honda анонсувала новий глобальний бренд «e:Technology» для всієї своєї електрифікованої продукції — автомобілі, мотоцикли та енергетична галузь.

Таким чином, японська компанія йде по стопах інших виробників, які також створили суббренди для електрифікованих транспортних засобів - Volkswagen ID., Mercedes-Benz EQ, BMW i, Volvo Recharged, Audi e-tron, TFSI e та інші.

Honda e:Technology буде вперше представлена новою гібридною моделлю Jazz у 2020 році з маркуванням «e:HEV» - розшифровується як «гібридний електромобіль». Удосконалена гібридна технологія з двома двигунами, яка стала основою для нового хетчбека Jazz, вже отримала широке визнання в Європі за забезпечення високого рівня реальної ефективності та досконалості в гібридному CR-V 2019 року.

На відміну від традиційних гібридів, де електродвигун допомагає двигуну внутрішнього згоряння, в Jazz e:HEV електродвигун буде головним. Результатом є плавна їзда та чітке прискорення електромобіля в поєднанні з унікальною технологією управління Honda, що забезпечує видатні екологічні характеристики без шкоди для задоволення водія.

Jazz наступного покоління з'явиться в продажу у 2020 році, а його світова прем'єра відбулася на Токійському автосалоні 2019 року.

Honda запускає бренд e:Technology та випустить 6 електрифікованих моделей

Honda Jazz e:HEV

Honda також оголосила, що вона значно прискорить свою стратегію «Electric Vision» («Електричне бачення») для європейського ринку. В даний час планується електрифікувати всі основні моделі протягом 36 місяців. Говорячи «електрифікувати», означає додати хоч одну гібридну версію конкретної моделі. Раніше стратегією було завершити електрифікацію в Європі до 2025 року.

Том Гарднер, старший віце-президент Honda Motor Europe, прокоментував: «Темпи змін в регулюванні, ринку та поведінці споживачів в Європі означають, що зрушення в бік електрифікації відбувається тут швидше, ніж де б то не було у світі. Оскільки темпи змін продовжують прискорюватися, нам необхідно діяти швидше, щоб розв'язувати ці проблеми в лоб. Я радий оголосити, що всі основні моделі Honda в Європі будуть електрифіковані ні до 2025 року, а трьома роками раніше, до кінця 2022 року, всього через 36 місяців».

Нагадаємо, що в вересні цього року, Honda оголосила, що до 2021 року вони не будуть продавати дизельні автомобілі в Європі. Такі дії пов'язані з рішенням Федеральної ради Німеччини, яка закликала до заборони продажів нових автомобілів внутрішнього згоряння до 2030 року.

За матеріалами: HEvCars

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки