Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Поліція Дубая закупає нові Tesla Cybertruck

Поліція Дубая закупає нові Tesla Cybertruck

Департамент поліції Дубая (ОАЕ) виявив бажання поповнити свій автопарк пікапами Tesla Cybertruck. За повідомленням же самого Маска, число попередніх замовлень на нові електропікапи вже досягло 250 тисяч.

Вже не доводиться сумніватися в тому, що недавня презентація електромобіля Tesla Cybertruck, проведена особисто Ілона Маском, здобула величезний успіх. Вона справила враження і на керівника департаменту поліції Дубая генерал-майора Абдуллу Халіфа Аль Маррі. Він заявив, що ці чудові електромобілі дозволять наростити присутність сил безпеки в місцях скупчення великої кількості туристів.

Треба відзначити, що поліція Дубая вже має у своєму розпорядженні цілим парком розкішних спортивних автомобілів від Bugatti Veyron до Lamborghini Aventador, і партія Tesla Cybertruck стане гідним поповненням цієї ексклюзивної «флотилії».

Поліцію Дубая цікавлять, перш за все, багатонадійні характеристики нового електромобіля — міцний корпус з нержавіючої сталі, вікна з куленепробивного скла та непогані швидкісні показники — від 0 до 100 км/год електромобіль розганяється менш ніж за 3 секунди. Привабливою виглядає і ціна — всього близько $70 000, і пробіг — понад 800 км на одній зарядці.

Правда, поки незрозуміло, як поліція Дубая планує отримати у своє розпорядження заповітні електромобілі в наступному році, якщо їх серійне виробництво повинне початися лише в кінці 2021-го.

 

 

За матеріалами: Roadshow

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки