Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Крута новинка: Jeep представив потужний електровелосипед

Крута новинка: Jeep представив потужний електровелосипед

Компанія Jeep, яка відома в першу чергу своїми позашляховиками, під час фінального матчу з американського футболу, показала рекламу автомобіля Jeep Gladiator, де засвітився і новий потужний двоколісний позашляховик бренду.

Новинка називається Jeep e-Bike. Електробайк дебютував в рекламному ролику, який копіює знаменитий фільм 1993 року «День бабака», де злегка постарілий Білл Мюррей кожен день прокидається в повторюваній добі. Але після того, як Мюррей знаходить в місті яскраво-помаранчевий Jeep Gladiator, проживати один і той же день стало набагато веселіше. Коротка епізодична роль в рекламі дісталася й електровелосипеду.

Jeep e-Bike

Новий електробайк отримав двигун потужністю 750 Вт та акумулятор на 1,5 кВт, чого повинно бути достатньо для того, щоб проїхати близько 64 км на одному заряді. Його оснастили підвіскою QuietKat Fire-Link, заднім амортизатором RockShox та чотирьохпоршневими гідравлічними гальмами. А 26-ті колеса з покришками шириною 4,8 дюйма дозволять проїхати там, де «закінчується дорога, але попереду ще багато пригод».

Jeep e-Bike

Компанія вже запустила сайт для потенційних замовників, де поділилася основною інформацією про новинку. Але ось ціна на цей електричний двоколісний позашляховик поки невідома. На сайті тільки вказано, що він з'явиться у продажу в червні 2020 року.

Jeep e-Bike

Ну а поки насолодитеся дуже милою рекламою Jeep, яку можна назвати міні-продовженням культового фільму «День бабака».

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки